Ny medarbejder i DAX pr. 1.1.2018

Jubii og hurra!
Fra d. 1.1.2018 har DAX ApS valgt at ansætte Thomas Winther som strategichef.

Thomas kan kontaktes på:

E-mail: thomas@dax.dk
Mobil: (+45) 3049 8047

Hvad er en strategichef, og hvad skal Thomas lave hos DAX?

En af strategichefens fornemste opgaver bliver at få det solide domænekendskab og tekniske viden, som er opbygget i DAX, til at gå op i en højere enhed med de konkrete ønsker og udfordringer, kunderne har.

DAX mener, at de mest værdiskabende løsninger skabes gennem et skarpt fokus på forsyningsselskabets arbejdsgange, samt en portefølje af åben og fleksibel software bygget med udgangspunkt i de internationalt anerkendte CIM-standarder for dataudveksling mellem it-systemer i forsyningssektoren.

Thomas vil derfor på sigt få megen kontakt med kunderne for i et fælles samarbejde at bidrage yderligere til produktudviklingen hos DAX.

Udover arbejdet med strategi, produktudvikling og kundekontakt vil Thomas også deltage aktivt i projektstyring, både internt i DAX og eksternt i forhold til kunder og samarbejdspartnere.

Thomas har en karriere på mere end 16 år bag sig i Thy-Mors Energi A/S regi, senest som IT-chef frem til og med 2014, hvor han søgte nye udfordringer og en geografisk omplantning fra Nordvestjylland til Østjylland.

I forsommeren 2017 kontaktede Thomas DAX med en åbningsreplik om, at CIM-standarderne virkeliggjort gennem en Open Source Stack til forsyningsbranchen var noget af det mest spændende, han kunne forestille sig at arbejde med.

Thomas har derfor været med DAX til CIM-konference i Tyskland, juni 2017, og i efteråret 2017 har DAX og Thomas brugt tid på at drøfte en mængde forhold omkring CIM-standarder, IT i forsyningssektoren i DK, EU og resten af verden samt ikke mindst ambitionerne for de produkter, DAX har udviklet og er i gang med at udvikle.

Med udgangspunkt i den intensive dialog skrev Thomas i oktober 2017 en vision for DAX, som nu fungerer som ledestjerne for den fremtidige udvikling og vækst.

Nu kender I forhistorien til dette nye kapitel i DAX’ historie.

Den videre historie kommer I som DAX kunde og/eller samarbejdspartner til at skrive med på, og det bliver helt sikkert lærerigt, for tilsammen ved vi det, der skal til, for at DAX kan lave den helt rigtige portefølje af softwareprodukter til distributionsdelen af forsyningsbranchen.

Jesper Ladegaard, direktør og ejer af DAX ApS.

E-mail: jesper@dax.dk
Mobil: (+45) 2083 5159